Veturitallin kirppis järjestetään sunnuntaisin osoitteessa Pasilan Vanhat Veturitallit, Tallikatu 34, 00520 Helsinki. Myyntiaika klo 11-16. Kirppiksellä toimii kahvila, josta voi ostaa kahvia, teetä, kylmiä virvokkeita ja tuoreita leivonnaisia. Maksuvälineenä käyvät käteinen ja maksukortit. HUOM! Omien elintarvikkeiden myyminen on kielletty.

TEEMAP√ĄIV√Ą KERRAN KUUSSA
Kerran kuussa vietetään normaalin kirpputorin yhteydessä teemapäivä, jolloin toivomme myyjien tuovan jotain teemaan liittyvää tavaraa myyntiin. Tämä ei tietenkään ole pakollista vaan kaupan voi olla mitä tahansa tuotteita normaalin kirpputorin tapaan. Tavoitteena on kuitenkin saada paikalle myös teeman alta tuotteita etsiviä asiakkaita, joten esim. NUORISO-teemapäivänä kannattaa kaivaa ne kaikki jo pieneksi jääneet teinivaatteet ja tuoda ne myyntiin Рkaiken muun lisäksi.

PAIKAN KOKO
Myyntipaikka on kooltaan n. 1,5 m x 1,5 m sisältäen myyntipöydän (n.150 x 80 cm) ja istuimen. Lisäistuimia, penkkejä ja telttakatoksia (ulkopaikat) voi vuokrata niin halutessaan. Kirppismyyjien lisäksi tapahtumaan ovat tervetulleita myös omia tuotteitaan myyvät käsityöläiset.  Tilan puutteen vuoksi omien rekkien tuominen on kielletty, jotta vältytään naapurin puolelle ulottuvista ylisuurista rekeistä. Käytössä on vain Veturitallin kirppiksen omat määrämittaiset rekit, jotta tilaa riittää kaikille tasapuolisesti.

MYYNTIPAIKAN HINTA
Sis√§myyntipaikan hinta on 30 – 35‚ā¨, ulkona 25‚ā¨ ja k√§sity√∂l√§isille 25‚ā¨ sis√§ll√§ tai ulkona. Hinnat sis alv 24%.

MYYNTIPAIKAN VARAAMINEN & VAHVISTUS
Varaus tapahtuu seuraavasti:

1)SIS√ĄP√ĖYD√ĄT, klikkaa “Myyntipaikan varaus”, jolloin p√§√§set valitsemaan¬†vapaita myyntip√§ivi√§ ja myyntipaikkoja.

2)K√ĄSITY√ĖP√ĖYD√ĄT, l√§het√§ s√§hk√∂postia osoitteeseen¬†veturitallinkirppis@gmail.com, jolloin on kerrottava v√§hint√§√§n omat yhteystiedot (puhelin & s√§hk√∂postiosoite), mille p√§iv√§lle haluaa myyntipaikan sek√§ s√§hk√∂postiosoitteen, jonne laskun voi toimittaa (jos eri kuin yhteystiedon s√§hk√∂postiosoite).

3)ULKOP√ĖYD√ĄT, klikkaa “Myyntipaikan varaus”, jolloin p√§√§set valitsemaan¬†vapaita myyntip√§ivi√§ ja myyntipaikkoja. Ulkopaikoille SAA TUODA OMAN REKIN. Ulkopaikkoja ei ole numeroitu, paikka luovutetaan tuloj√§rjestyksess√§.

HUOM! P√ĖYT√ĄKARTASTA! OIKEUDET MUUTOKSIIN PID√ĄTET√Ą√ĄN, P√ĖYT√ĄJ√ĄRJESTYS SAATTAA MUUTTUA JOS TILAN K√ĄYT√ĖSS√Ą ILMENEE SIIHEN TARVETTA!

Vapaita myyntipaikkoja kannattaa tiedustella sähköpostilla MA-LA (veturitallinkirppis@gmail.com) tai SUNNUNTAISIN puh: 0408524233 (vain kirppispäivinä 9-17) Voit tulla myös kirppis-sunnuntaina paikalle klo:10:30, jolloin myydään vielä vapaana olevat paikat.

MYYNTIPAIKAN MAKSAMINEN
Myyntipaikka varataan netin kautta ja maksu suoritetaan v√§litt√∂m√§sti varauksen yhteydess√§. Lasku l√§hetet√§√§n antamaasi s√§hk√∂postiosoitteeseen. Kuitti maksetusta paikasta on varausvahvistus. VARAUDU N√ĄYTT√ĄM√Ą√ĄN KUITTI MAKSETUSTA P√ĖYD√ĄST√Ą¬† JOKO TULOSTEENA TAI MOBIILILAITTEELTASI ILMOTTAUTUMISEN YHTEYDESS√Ą. Maksamattomat tilaukset peruutetaan ja palautetaan myyntiin.

MYYNTIPAIKAN PERUUTUS
Kirpputorimyyntipaikan ostajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa paikan ostamisesta. Myyntipaikkaa ei kuitenkaan voi palauttaa, jos kirpputoripäivään on alle 5 vrk.

RAHAN PALAUTUS
Jos olet peruuttanut myyntipaikan ja olet oikeutettu rahanpalautukseen, toimi  seuraavasti: ota yhteyttä kirpputorin järjestäjään sähköpostilla osoitteeseen veturitallinkirppis@gmail.com. Ilmoita maksajan yhteystiedot, paikan numeron ja myyntipäivä, summa mikä on maksettu ja tilinumero, jolle haluatte palautuksen. Palautamme rahat 14 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet sähköpostin.

MYYNTI- JA ROUDAUSAJAT
Myyj√§t p√§√§sev√§t sis√§√§n klo:10 ja etuk√§teen varatut p√∂yd√§t tulee lunastaa viimeist√§√§n klo 10:30, jonka j√§lkeen p√∂yd√§t myyd√§√§n halukkaille. Ilmottautuminen ja¬† sis√§√§nroudaus tapahtuu p√§√§ovesta. Myyntip√∂yt√§ pit√§√§ olla tyhjennetty klo:17 menness√§, jolloin omat tavarat & roskat pit√§√§ olla pois vietyn√§. Veturitalleille EI SAA J√ĄTT√Ą√Ą mit√§√§n roskia, pahvilaatikoita tai muuta ylim√§√§r√§ist√§ tavaraa. Tallikadulta l√∂ytyy isoja roskiksia minne voi vied√§ roskat ja laatikot.

TAVAROIDEN KULJETUS
Autolla p√§√§see oven eteen ja auto saa olla parkissa max 10 min, jonka j√§lkeen se on SIIRRETT√ĄV√Ą pys√§k√∂intialueelle. HUOM!¬†Pys√§k√∂inti on maksutonta.

RAJOITUKSET
Kirpputorilla ei voi myydä uutta tavaraa, elintarvikkeita eikä suuria määriä yksittäistä tuotetta. Järjestäjillä on oikeus poistaa tälläiset tuotteet myynnistä. Järjestäjällä on oikeus perua tehtyjä varauksia, jos järjestäjällä on syytä epäillä, että varauksen tekijä myy uutta tai varastettua tavaraa.

FORCE MAJEUR
Järjestäjä ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MYYNTIP√ĄIV√ĄN√Ą MUISTETTAVAA
1. Ovet avautuvat myyjille klo 10:00. Kirpputori on auki klo: 11:00-16:00. Sisään pääsee vain pääovesta. Myyjille sekä avustajille jaetaan ilmottautumisen yhteydessä ovella tunniste (tarra), jota näyttämällä ovesta pääsee sisään ennen klo:11. Tällä estämme yli-innokkaiden ostajien pääsyn sisälle ennen tapahtuman alkua ja pyrimme takaamaan esillepanorauhan myyjille.
2. Muistathan ottaa mukaan reilusti vaihtorahaa. Kannattaa myös ottaa pusseja asiakkaiden ostoksille. Omat henkarit kannattaa ottaa mukaan.
3. Myymättä jääneen  tavaran poisvienti on myyjän vastuulla. Hyväntekeväisyyspöytään voi halutessaan jättää myynti kuntoista tavaraa, vaatteita tai kenkiä emme ota vastaan.
4. Paikalla on kahvio, kahvio avoinna 11-16

Tapahtumassa on tarjolla n. 80 parkkipaikkaa ja pyöräparkki (merkattu kyltein)

Kutsut kätevästi ystäväsi mukaan tapahtumaan Veturitallin kirppiksen Facebook-sivun kautta (tässä linkki)! Jokaiselle kirpputorille löytyy sieltä oma tapahtumasivunsa.