UUSI KIRPPUTORI HELSINGISS√Ą PASILAN VANHOILLA VETURITALLEILLA!

Sunnuntaisin Veturitalleilla järjestetään uusi  perinteinen  kirppis, jossa myyjä ja ostaja kohtaavat tarpeellisten ja jopa  hämmästyttävien löytöjen äärellä. Tavoitteena on luoda leppoisa, kiireetön sunnuntainen olohuone ja kohtaamispaikka, jossa voi  viipyä ja viihtyä vaikkei mitään olisi aikeissa ostaakaan.
Kahvio palvelee klo: 11-­16, tarjolla  kahvia, teetä, virvokkeita ja leivonnaisia. Maksuvälineenä käyvät käteinen ja maksukortit.

TEEMAP√ĄIV√Ą KERRAN KUUSSA

Kerran kuussa vietetään normaalin kirpputorin yhteydessä teemapäivä, jolloin toivomme myyjien tuovan jotain teemaan liittyvää tavaraa myyntiin. Tämä ei tietenkään ole pakollista vaan kaupan voi olla mitä tahansa tuotteita normaalin kirpputorin tapaan. Tavoitteena on kuitenkin saada paikalle myös teeman alta tuotteita etsiviä asiakkaita, joten esim. NUORISO-teemapäivänä kannattaa kaivaa ne kaikki jo pieneksi jääneet teinivaatteet ja tuoda ne myyntiin Рkaiken muun lisäksi.

HELPPO TULLA K√ĄVELLEN, PY√ĖR√ĄLL√Ą, JULKISILLA TAI AUTOLLA

Kirppikselle on helppo tulla! Pasilan asema on näköetäisyydellä, jossa pysähtyy kaikki paikallis- ja kaukojunat. Ratikat 7A, 7B ja 9 tulevat Pasilan aseman viereen. Busseilta 23, 58, 69 ja 505 löytyvät pysäkit kävelyetäisyydeltä. Mukavan kävely- ja pyöräilymatkan päässä ovat ainakin seuraavat kaupunginosat: Itä- ja Länsi-Pasila, Alppila, Eläintarha, Hakaniemi, Harju, Hermanni, Ilmala, Kallio, Kivihaka, Kumpula, Käpylä, Laakso, Ruskeasuo, Siltasaari, Sörnäinen, Torkkelinmäki, Toukola ja Vallila.

Karttalinkki Veturitallille

Toivotamme  kaikki  kierrätyksen  ja  kirpputorien  ystävät tervetulleiksi  tutustumaan  Veturitallin  kirppikseen! Viimeinkin pysyvä viikoittainen kirppis keskellä Helsinkiä.

HYV√ĄNTEKEV√ĄISYYTT√Ą

Veturitalleilta l√∂ytyy HYV√ĄNTEKEV√ĄISYYSP√ĖYT√Ą johon voi maksutta tuoda k√§ytt√∂kelpoista tavaraa myyntiin, vaatteita emme ota vastaan.

Tammi Рmaaliskuun ajan hyväntekeväisyys-kohteemme on Kuono Ry.

INFO

  • perinteinen¬† kirpputori
  • os.¬† Pasilan¬† Vanhat¬† Veturitallit,¬† 00520¬† Helsinki
  • avoinna¬† su¬† klo: 11-16
  • myyntipaikat¬† sis√§ll√§¬† n.¬† 70+10¬† k√§sity√∂l√§isille¬† + n.¬† 120¬† ulkona
  • teemap√§iv√§¬† kerran¬† kuussa¬† normi¬† kirppiksen¬† yhteydess√§
  • erinomaiset¬† julkiset¬† yhteydet:¬† kaikki¬† paikallisjunat, bussit¬† 23,¬† 58¬† ja¬† 69,¬† ratikat¬† 7A¬† &¬† B
  • runsaasti¬† ilmaista¬† parkkitilaa
  • kahvio
  • Yhteydet: veturitallinkirppis@gmail.com, Puh¬† /¬† Kahvio:¬† 040¬† 8524¬† 233¬† (kirppisp√§ivin√§¬† klo¬† 9-17)
  • FACEBOOKssa¬†https://www.facebook.com/Veturitallinkirppis

 

AJO-OHJE VETURITALLIN KIRPPIKSELLE

reittikartta veturitallit